Locomo
Image default
Bedrijven

Overheerlijke en duurzaam gekweekte aardappelchips

Boerderij Chips is bij toeval ontdekt. Tijdens het rooien van de aardappelen bakten twee aardappeltelers aardappelchips voor zichzelf, die erg goed in de smaak viel bij zowel de makers zelf als bij hun vrienden en familie. De twee bevriende aardappeltelers besloten daarom om samen te gaan werken. De aardappelchips wordt tegenwoordig op grotere schaal geproduceerd. Je kiest hierbij uit diverse smaken, zoals puur, paprika, zeezout én zeezout ribbel.

(H)eerlijke aardappelchips uit eigen land

Heb je eenmaal de verse aardappelchips van deze aardappeltelers geproefd, dan wil je nooit meer anders! De aardappelchips wordt gefabriceerd van de beste aardappels en wordt gebakken in 100% zonnebloemolie. De smaken worden gecreëerd door het lekkerste zeezout en kruiden. De aardappelchips wordt ook nog eens gemaakt op een duurzame manier. De energie wordt gedeeltelijk opgewekt door zonnepanelen, het onkruid wordt bestreden aan de hand van het dichte bladerdak van de aardappelplanten én de planten worden niet bespoten. Vervelende insecten zoals luizen wordt bestreden door het inzetten van goede insecten.

Ook geschikt voor mensen met een gluten- of lactose-intolerantie

Een groot voordeel van deze aardappelchips is dat deze glutenvrij is én geschikt is voor mensen met een lactose-intolerantie. Je schotelt deze overheerlijke aardappelchips dus gerust voor op verjaardagen en feestjes, want iedereen kan er onbezorgd van eten. Ook als je zelf een intolerantie hebt voor gluten of lactose is het natuurlijk een fijn idee en een hele geruststelling dat je onbezorgd kunt genieten van deze overheerlijke aardappelchips!

Ren naar de supermarkt en haal een zak overheerlijke chips

De aardappelchips van Boederij Chips is te vinden in allerlei supermarkten door het hele land, waaronder de Albert Heijn, de Jumbo en Deen Supermarkten. Iedereen kan dus genieten van deze overheerlijke chips! Ren daarom snel naar de winkel en haal een zak van deze voortreffelijke aardappelchips en ervaar de pure smaak van deze duurzaam gekweekte aardappels!

https://boerderijchips.nl/