Locomo
Image default
Wijn

Rode wijnglazen gemaakt van betaalbaar kristalglas.

 Rode wijnglazen en kristalglas is natuurlijk een prachtige combinatie. Het enige nadeel is het vaak hoge prijskaartje dat eraan hangt. Voor een paar euro per glas gaat het je meestal echt niet lukken om kristalglas te kopen. Als je veel geluk hebt dan betaal je al snel € 10 of meer per glas. Rode wijnglazen kunnen soms zelfs € 40 per stuk kosten als je echt een gerenommeerd merk hebt uit Zwitserland. Gelukkig hebben wij hiervoor een oplossing om alsnog goedkope wijnglazen te maken. Ondanks de lage prijs verkopen wij wijnglazen van echt kristalglas!

Rode wijnglazen gemaakt uit Boheems kristalglas.

Een aantal landen in Europa zijn gespecialiseerd in het maken van kristalglas. We zijn vooral bekend met Zwitsers kristal, maar een ander land dat bekend om kristal staat is Tsjechië. Boheems kristalglas staat bekend om de pracht en praal. Nog belangrijker is dat het kristalglas vooral betaalbaar is. Het enige nadeel was dat er vroeger vooral klassieke designers glazen maakte. Voor West-Europa bleek Zwitserland hierdoor een betere partij om rode wijnglazen te kopen. Wij zijn op zoek gegaan naar leveranciers met moderne ontwerpers. Het is even zoeken, maar we hebben een prachtige collectie weten neer te zetten. Misschien nog belangrijker is dat de collectie betaalbaar is. Voor € 12 kunt u al een setje wijnglazen kopen.

Online rode wijnglazen van Boheems kristalglas bestellen.

Het enige minpuntje de rode wijnglazen worden bijna nergens in de winkel verkocht. Gelukkig hebben wij speciaal voor de liefhebbers een complete webshop opgezet. In onze shop verkopen we betaalbaar kristalglas tegen een eerlijke prijs. De kwaliteit ligt hoogt en er wordt zelfs een bewijs van echtheid bijgeleverd. U kunt direct online een bestelling plaatsen en de volgende dag wordt jouw setje wijnglazen al thuisbezorgd. Boheems kristalglas staat werkelijk bij iedere gelegenheid prachtig aan tafel.

Meer info : bezoekt u de website