Locomo
Image default
Wijn

Whiskey glazen geven je een reden om meer te gaan drinken.

Whiskey glazen zijn natuurlijk altijd handig om in huis te hebben. Naast een aantal handige whiskey glazen voor in huis is het natuurlijk ook van belang dat je er meer van gaat genieten. Kristalglas helpt je om de smaak en reukontwikkeling nog meer op gang te krijgen. De smaken komen in het glas nog veel beter uit. Nog een voordeel is dat je nog meer kan gaan genieten van je favoriete drankje. Dit klinkt allemaal fantastisch, maar eigenlijk wil je liever minder whisky gaan drinken. Je hebt namelijk gehoord dat het helemaal niet zo goed voor je is. Wij hebben een aantal redenen om toch weer je eigen whisky glazen te gaan vullen.

Winston Churchill dronk ook graag uit zijn whiskey glazen.

Eén van de beroemdste staatsleiders van Groot-Brittannië, Winston Churchill schonk met grote regelmaat zijn whiskey glazen vol. Hij hield zelfs zoveel van zijn favoriete drankje dat hij besloot om whiskey glazen te vragen bij het ontbijt. Tegelijkertijd wist hij Engeland uit de handen van de nazi’s te houden. Wie weet heeft zijn favoriete whisky glas hem er wel bij geholpen?

Whiskey glazen met karaf waarin jouw fles een lange houdbaarheidsdatum heeft.

Whisky heeft als voordeel dat de houdbaarheidsdatum enorm lang is. Zelfs na 100 jaar kan je een goede whisky soms nog steeds drinken. Dit heeft natuurlijk o.a. te maken met de hoge alcoholpercentage in het drankje. Je kan dus gerust een paar whiskey glazen met karaf kopen en hier over tientallen jaren nog steeds van genieten.

Whiskey glazen heb je gewoon nodig voor je uitzet.

Nog een excuus om van die mooie whiskey glazen te kopen is gewoon voor je uitzet. Het is natuurlijk hartstikke leuk om een complete set met karaf in je woonkamer te zetten. Het enige wat nog ontbreekt is een goede fles whisky, maar die kan je mooi voor de kerst vragen. Je kan zo lekker genieten van een goede fles in je eigen whisky karaf.

Meer info : bezoekt u de website