Locomo
Image default
Hobby en vrije tijd

Snelle levering van de 3d pen

Gisteren besteld, vandaag in huis. Dat gebeurde daadwerkelijk met mijn bestelde 3d pen. Gisteren was ik nog druk met kiezen en nu zit ik al met de pen in de hand. Ik heb hem besteld bij een leverancier die uitsluitend 3d pennen en filamenten verkoopt. Een echte expert dus. Bovendien kon ik veel informatie over de pen, de werkwijze en voorbeelden vinden op hun site. Dat vind ik belangrijk, want ik ken niemand die al ervaring met een 3d pen heeft. Ik kan dus niet op iemand terugvallen, behalve op de leverancier.

Mijn eerste bloementekening

Ik heb zojuist voor de allereerste keer in mijn leven een tekening gemaakt van plastic! Met een 3d pen heb ik een bloemenkleurplaat overgetrokken. Het is een beetje een vreemd gevoel; er komt geen inkt uit de pen, maar gesmolten plastic. En het koelt snel af en is dus razendsnel hard. Ik ben best trots op de bloem die ik zojuist heb gemaakt. Hij is weliswaar in blauw, en de blaadjes zijn niet allemaal even mooi, maar voor een eerste keer ben ik best tevreden. Het is heel leuk om te doen, dat heb ik nu al door.

Wat wordt mijn nieuwe model?

Ik heb besloten dat ik eerst nog een paar kleurplaten ga overtrekken om het gevoel met de pen wat beter onder de knie te krijgen. Maar eigenlijk kan ik nu al niet wachten op het moment dat ik mijn eerste echte 3d model ga maken. Want dat is vooral waarom ik hem heb gekocht. Op internet zijn talloze voorbeelden te vinden, de ene nog mooier dan de andere. Maar de ene ook moeilijker dan de andere, dus eerst maar even de basis onder de knie krijgen. Ik moet ook nog even oefenen op het gebruik van verschillende kleuren filament.

Meer info : bezoekt u de website