Locomo
Image default
Bedrijven

U bent werkzaam in de industrie? U overweegt te investeren in slimme ledlampen?

U beheert een kantorencomplex en heeft professionele kantoorverlichting LED nodig? Led Design Holland is de partner die u zoekt!

Als het om industriële ledlampen gaat, kunt u met een gerust hart zakendoen met LDH. Deze Bredase LED specialist heeft jarenlange ervaring met het inkopen en installeren van leds in fabriekshallen, magazijnen en werkplaatsen. Firma’s die vertrouwen op de professionele dienstverlening van Led Design Holland zijn onder meer Pon Logistics in Almere, Naaktgeboren in Rotterdam en De Hoop Pekso in Oosterhout. Voor deze en alle andere klanten is een lichtplan op maat gemaakt, afgestemd op de ruimte waar het om gaat en het werk dat daar plaatsvindt. Zo’n plan is noodzakelijk; u kunt zich vast voorstellen dat een kleine klokkenmakerwerkplaats om ander soort licht vraagt dan een gigantische fabriek met machines, een lopende band en een los- en laadhoek. Het lichtplan komt tot stand door allerlei gegevens in een speciaal daarvoor ontworpen softwareprogramma in te vullen. Niet alleen rollen er geschikte lampen uit, u krijgt ook te horen hoeveel er nodig zijn en wat de beste plek is om ze op te hangen. Vanzelfsprekend wordt de vraag ‘hoeveel gaat alles kosten?’ in het lichtplan beantwoord.

Op leddesignholland.nl staat veel algemene informatie over de techniek van led-licht. Onderwerpen als informatieplicht & energiebesparingsplicht, lichtlijnen en DALI lichtsturing komen uitgebreid aan bod. We hadden het hierboven over ledlampen voor in de industrie. Voor de volledigheid merken we op dat LDH ook actief is in andere branches. We sommen ze op: Kantoren, Retail, Showroom, Verenigingen van Eigenaren.

Een samenwerkingsverband aangaan met Led Design Holland betekent totale ontzorging. Zo kunt u de aanvraag van de EIA overdragen aan LDH. Over deze subsidieregeling lezen we het volgende op rvo.nl, de site van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland: “Investeert u als bedrijf in CO2-reductie, energiezuinige technieken en duurzame energie? Maak dan gebruik van de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA). Voor uw investering kunt u dan 45,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst.”  

https://www.leddesignholland.nl/