Locomo
Image default
Bedrijven

Uw droombaan bij de gemeente

Heeft u altijd al willen werken bij gemeente als junior wmo consulent, dan is dit uw kans!

Wanneer u interesse heeft om te werken als vacature junior wmo consulent is het belangrijk dat u in bezit bent van de volgende eigenschappen: je bent oordeelsvormig, je kunt conflicten beheersen, je kunt goed onderhandelen, hebt inzicht in je omgeving en je bent besluitvaardig. Dit zijn eigenschappen die je goed kunnen helpen tijdens je baan als junior wmo consulent. Ook moet je een opleiding hebben gedaan op HBO-niveau in de richting van fiscaal en juridisch, het is belangrijk dat je de Nederlandse wetgeving goed kan toepassen.

Als wmo consulent kijkt u  naar de noodzaak van de situatie op de grond van de wmo, dit staat voor wet maatschappelijke ondersteuning. Je zorgt voor de behandelingen van van wmo-aanvragen en zorgt ervoor dat deze worden afgehandeld. Door de aanvraag van rechtmatigheid te onderzoeken stel je een indicatie die weer invloed heeft op de uiteindelijke besluitvorming. Om de aanvragen goed te kunnen beoordeling leg je huisbezoeken af om een betere indruk te krijgen van de situatie. Een andere taak is het stellen van rapportages en zijn er momenten dat je samenwerkt met externe partijen.

Het beroep heeft een redelijk arbeidsperspectief, er zijn nog veel vacatures beschikbaar bij de gemeente. Neem voor meer informatie een kijkje op www.professionalpartners.nl en kom ons team versterken. Bij dit beroep zijn er ook veel verschillende doorgroei mogelijkheden, deze zijn wel afhankelijk van binnen welk bedrijf je werkzaam bent. Via dit beroep is er de mogelijkheid door te groeien naar hogere functies binnen de gemeente, wanneer met tevreden met je is kun je doorgroeien naar een bestuursfunctie of misschien zelfs een managementfunctie.

Lijkt dit je wat of ben je benieuwd naar ander vacatures die openstaan met een beroep bij de gemeente, dan raden we u aan een kijkje te nemen op de site en zich daar verder te laten informeren.

Meer info : bezoekt u de website