Locomo
Image default
Bedrijven

Verschillende printers met verschillende mogelijkheden!

Er zijn veel verschillende folie en andere flexibele verpakkingen. Met een folieprinter is het mogelijk op verschillende soorten folie makkelijk te coderen. Hierbij kunt u denken aan buisfolie, kokerfolie, stazakken en nog veel meer verschillende soorten folies. Een folieprinter is in staat om barcodes, teksten, of logo’s in alle verschillende richtingen te printen. Ook kan er statisch of dynamisch geprint worden. Verder is het natuurlijk mogelijk om zowel verticaal als horizontaal te printen. Wanneer je print op een flexibel verpakkingsmateriaal komt de inkt via de warmte vast te zitten aan het materiaal, daarna hecht het snel en zit het goed vast. Het gevolg hiervan is een strakke codering op alle flexibele producten.

Je hebt ook een dod printer, hier wordt vooral gebruik van gemaakt in de industriële omgeving, er wordt hiermee op een snelle manier iets geprint op een verpakking. Deze printer is heel handig voor je bedrijf vooral als je in het bezit bent van veel verpakkingen. De printer is handig omdat hij erg snel een heel efficiënt print.

Een andere soort printer die van pas kan komen is de codeerprinter. Deze printer codeert, de printer brengt dus informatie zoals teksten en cijfers aan op producten. Coderen heeft verschillende toepassingen en er zijn ook verschillende manieren waarop er gecodeerd kan worden. Coderen is handig omdat dit een manier is om informatie over te brengen, hiermee kan de informatie direct een de consument worden verschaft. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een houdbaarheidsdatum, gebruiksinstructies of contactgegevens. Het zorgt er ook voor dat producten herkenbaar worden gemaakt. Behalve de herkenbaarheid zorgt het ook voor de herleidbaarheid van een product, deze informatie is er belangrijk voor een fabrikant.

Er zijn dus verschillende soorten printers die voor verschillende dingen kunnen worden ingezet. Kijk goed welke printer je nodig hebt in welke situatie. Er is voor elke situatie en voor iedereen wel wat te vinden. Wil je meer informatie over de verschillende soorten printers? Neem dan een kijkje op www.KBAmetronics.nl

Meer info : bezoekt u de website