Locomo
Image default
Bedrijven

Van uw ongewenste abonnementen afkomen, dat doet u zo!

We kennen het allemaal wel, van lastige abonnementen waar je bijna niet vanaf kan komen en die zo’n 15 euro van je rekening per maand er afhalen. Allemaal zeer irritant natuurlijk, maar hoe kom je ervan af. Gelukkig zijn er verschillende websites die je van zulke problemen af kunnen helpen, websites als 123opzeggen zijn er juist gespecialiseerd in om abonnementsvormen voor jou te kunnen opzeggen. Hierdoor kan jij zonder wel poespas van die abonnementen af komen waar jij eigenlijk helemaal geen trek in hebt. Het komt namelijk steeds vaker voor dat mensen aangesmeerd worden met abonnementen van bijvoorbeeld de Postcode Loterij of de Bankgiro Loterij tegen hun wil.

Hoe werkt het nou precies

Als je dan op zo’n website als 123opzeggen bent gekomen, dan is het eerste wat je zal opvallen dat het over het algemeen een relatief makkelijke website is om te kunnen begrijpen. Wat er dan ook te zien is op deze website zijn invulboxen, hierbij kun jij dus het gewenste bedrijf invullen en tevens ook jouw gegevens waarnaar jij erna dus kan aangeven op de website dat je graag van jouw abonnement wil afzien. Als je dan een het formulier hebt ingevuld krijg je erna dan een annuleringsformulier van de website gestuurd.

Hoeveel bedrijven staan erop?

Over het algemeen staan er meer dan 3000 bedrijven op 123opzeggen vermeld, van goeie doelen en loterijen tot sport en media abonnementen. Het is zelfs mogelijk om jouw voetbal international abonnement mee op te zeggen. Mocht het bedrijf waar jij jouw abonnement hebt niet op de website staan dan kan jij deze gewoon aan de website opgeven en dan zal deze ook verder geregistreerd worden voor als andere Mensen graag hun abonnement ook hiervoor willen opzeggen. Deze website wordt dan op deze manier In het systeem geregistreerd.