Locomo
Image default
Bedrijven

Waar je op moet letten bij het huren van een verhuisbus of bestelauto

Wanneer je bijvoorbeeld gaat verhuizen of een bepaald soort materiaal wil ophalen, dan ontstaat er vaak een probleem: het vervoer. Als je zelf beschikt over een hatchback dan zal het een heel karwei worden om de spullen te vervoeren. Je wilt natuurlijk liever niet iemand nalopen om een aanhangwagen te mogen lenen. Een goede oplossing is dan een verhuisbus of bestelauto huren in Heerlen, wanneer je woont in Limburg. Maar waar moet je eigenlijk allemaal op letten als je zo’n bus of auto gaat huren? In dit artikel lees je hier meer over.

Prijs

Net als iedere Nederlander zijn we nogal gericht op de prijs. We willen het vaak zo goedkoop mogelijk, dus om je inzichten te geven in de zaken waarop je moet letten kan de prijs zeker niet ontbreken. De prijzen kunnen erg uiteen lopen van €25 tot €150 per dag, waar de prijs ook afhangt van de grote van de bus. Vanzelfsprekend zijn grotere bussen duurder dan kleinere bussen of bestelauto’s. Een bestelauto huren in Heerlen brengt allerlei factoren met zich mee die van invloed zijn op de prijs. Waar je rekening mee moet houden is in ieder geval het aantal vrij te rijden kilometers, maar ook de hoogte van het eigen risico, de huurperiode, maar ook je leeftijd. Zo is het dat jongeren tot 25 jaar soms extra toeslag betalen.

Aantal vrije kilometers

Een punt om extra toe te lichten is het aantal vrije kilometers. Het is zo dat je vaak rond de 100 kilometer kan rijden zonder bijbetaling, ook wel vrije kilometers genoemd. Zorg dus dat je van tevoren bekijkt hoeveel kilometer je gaat rijden bij een bestelauto huren in Heerlen. Bij iedere verhuurder gelden namelijk andere aantallen vrije kilometers.

Andere aandachtspunten

Naast de kostenregeling zijn er ook reglementen als je een verhuisbus of bestelauto gaat huren. Zo kun je meestal pas een verhuisbus huren, wanneer je 21 jaar of ouder bent. Ook is het zo dat alleen de huurder de verhuurde auto mag besturen. Kijk ook naar het seizoen waarin je de bus huurt, want bij het huren in de winter is het belangrijk om te informeren naar winterbanden.

https://adremlimburg.nl/overige-paginas/bestelbus-huren-heerlen/