Locomo
Image default
Bedrijven

Wat is de snelste manier om van mijn stroomstoring af te komen?

Stroomstoringen zijn erg vervelend, zeker omdat je dagelijks gebruik maakt van meerdere elektrische apparaten. Stroomstoringen komen helaas vaak voor op momenten wanneer je je stroom hard nodig hebt, dat maakt het extra belangrijk om snel van je stroomstoring af te komen. Maar hoe doe je dat dan? Eerst moet je weten wat voor stroomstoring het is, want in verschillende situaties moet je anders handelen. 

Een stroomstoring in het buurtnet

Bij een stroomstoring in het buurtnet zit de stroom niet alleen in jouw huis maar ook bij de buren. Bij een stroomstoring in het buurtnet is het niet mogelijk om een elektricien te bellen. Deze stroomstoringen moeten gemeld worden bij het nationaal storingsnummer en opgelost worden door iemand van het netbeheer. Om erachter te komen of het een buurtnet stroomstoring is dan kan je het best bij de buren navragen of zij ook last hebben van een stroomstoring. Een stroomstoring in het buurtnet komt vaak door een kapotte kabel of door een kapotte elektriciteitsmast.

Een stroomstoring vanuit je huis

Ook heb je een stroomstoring die niet in het buurtnet zit, deze komt vaak vanuit je meterkast. Ook hierbij is het erg belangrijk om bij de buren na te vragen of zij ook last hebben van een stroomstoring. Als ze dit niet hebben zit het probleem waarschijnlijk in je meterkast. Een stroomstoring oplossen die in je meterkast zit kan je het best laten doen door een gespecialiseerde elektricien. Een aantal elektriciens beschikken al over een unieke spoeddienst bij storingen, deze kan je bellen als je een stroomstoring hebt die spoed heeft. Heeft de storing geen spoed dan kan je altijd normaal contact opnemen. Een gespecialiseerde die kent een groepenkast door en door en daarom zal hij snel het probleem gevonden hebben en vaak nog sneller opgelost hebben. 

 

Gerelateerde artikelen

Uw droombaan bij de gemeente

Wilt u uw verpakking bedrukken? Neem dan een kijkje bij onze verpakkingsdrukkerij

Etiketten: voor vele toepassingen geschikt