Locomo
Image default
Aanbiedingen

Zo verstuurt u kwetsbare producten het best

Hoe kunt u kwetsbare producten het best versturen? Dat is een vraag die menig ondernemer zichzelf al eens gesteld zal hebben. Denkt u bijvoorbeeld aan producten als sieraden. U kunt een sieraad niet zomaar los in een envelop stoppen, want zo loopt u risico op beschadigingen aan het sieraad. Uw klanten zullen dit uiteraard ook niet waarderen. Zo zijn er nog tal van producten die zorgvuldig moeten worden ingepakt, alvorens ze verzonden kunnen worden. Bent u benieuw hoe u kwetsbare producten het best kunt inpakken? U leest het in dit artikel. Zo weet u straks precies welke verpakkingen u hier het best voor kunt gebruiken.

Voor kleine producten gebruikt u luchtkussen enveloppen

Als u kleinere producten dient te verzenden, kunt u hiervoor luchtkussen enveloppen gebruiken. Dit zijn enveloppen die gewoon door de brievenbus passen. In de binnenkant van de enveloppen bevinden zich luchtkussens die het product beschermen. Het product zal hierdoor niet te veel bewegen, waardoor de kans op beschadigingen kleiner is. De luchtkussens vormen bovendien ook een beschermlaag. Indien u producten op een veilige manier wilt versturen, zijn luchtkussen enveloppen hiervoor dus zeer geschikt. Luchtkussen enveloppen zijn bovendien ook niet zo duur. Indien u op zoek bent naar een stevige verpakking voor uw producten, zijn deze enveloppen dus zeker de moeite waard.

Grotere producten beschermt u op deze wijze

Hoe het dan met grotere producten zit? Deze kunt u het best versturen in een grote boos. Om de kwetsbare producten te beschermen kunt u bubbeltjesfolie of piepschuim gebruiken. Deze materialen voorkomen dat de producten beschadigen tijdens een transport. Erg kwetsbare producten kunt u ook verzekeren. Zo hoeft u niet bang te zijn dat u hoge kosten maakt als een product beschadigd raakt

 

Geef producten niet te veel bewegingsruimte

Belangrijk is om kwetsbare producten niet te veel bewegingsruimte te geven. Wanneer je dat doet, kunnen de producten namelijk beschadigen. Daarom is het belangrijk om enveloppen met het juiste formaat te bestellen. Het is bovendien ook zonde als je meer verpakkingsmateriaal gebruikt dan noodzakelijk is. Dat is slecht voor het milieu en dus is het sowieso aan te raden om voor de juiste formaten te kiezen.

 

https://blokpackaging.com/