Locomo
Image default
Bedrijven

Auto verkopen met deze tips

Een auto verkopen is niet iets wat je dagelijks doet, dus niet iedereen zal er even bedreven in zijn. Een auto verkopen met deze tips gaat je vast lukken. De auto verkopen tips zijn verzameld door autoverkopers die veel succes hebben met het verkopen van de auto. 

Goede aantrekkelijke foto

De auto verkopen tip nummer 1 is logisch maar toch vergeten veel mensen het. Plaats altijd een foto van de auto zelf bij de advertentie. Advertenties met foto’s doen het vaak dan advertenties zonder foto. Plaats altijd een foto van de auto zelf en niet van een foto van hetzelfde type auto. Een goede foto van een de auto zorgt voor meer kopers. Zorg bijvoorbeeld dat de auto schoon en netjes is. Een auto verkopen tip is dat je de auto van tevoren kunt wassen, dan glimt deze nog mooier. Hoe meer relevante foto’s bij een advertentie, hoe beter.

Relevante informatie

Een auto verkopen met deze tip werkt al beter. Geef daarnaast ook zoveel mogelijk informatie over de auto. Vermeld altijd de opties en accessoires, de datum van de laatste onderhoudsbeurt en de datum van de laatste APK-keuring. Belangrijk bij een auto verkopen is dat je altijd eerlijk bent. Je kunt de auto helemaal promoten en onwaarheden vertellen, maar als de koper er door heen prikt ben je alle geloofwaardigheid verloren.

Creëer de perfecte bezichtiging

Heb je kopers voor de auto? Een auto verkopen tip voor een succesvolle bezichtiging: zorg dat je alles goed voorbereidt. Zo kun je van tevoren checken of het oliepeil in orde is, of er genoeg koolvloeistof, is de bandenspanning oké? Dit zijn dingen waarop een koper ook de auto beoordeelt. Zorg daarnaast dat de auto helemaal schoon is. Een vuile auto ziet er niet aantrekkelijk uit en de eerste indruk is bepalend. Zorg ook ervoor dat je de autopapieren bij de hand hebt. Potentiële kopers kunnen deze dan direct inzien. Zo kun je direct alle vragen beantwoorden. En dan maar hopen dat de koper akkoord gaat met het bod. De auto verkopen tips helpen je in ieder geval met de voorbereiding.

 

Gerelateerde artikelen

De voordelen van zelfklevende etiketten

Wat kan een verkoopmakelaar voor u betekenen?

Is koffie het nieuwe water?