Locomo
Image default
Muziek

De verschillende website voor live radio

Er zijn een hoop verschillende websites die online radio aanbieden. Met behulp van online radio kun je luisteren naar al je verschillende favoriete radio stations. Hierbij kun je denken aan 538 live of zelfs naar Franse radio stations. Met de komst van het internet is dit allemaal heel eenvoudig geworden en kun je naar radio stations over de hele wereld. Je kunt ook gewoon via youtube naar je favoriete artiest luisteren, maar ook via andere kanalen naar andere soorten muziek luisteren.

Zo is het ook mogelijk om naar radio stations te luisteren die speciaal een specifiek genre afspelen de hele dag door. Dit is voor de mensen die hier behoefte aan hebben natuurlijk ideaal. Sommige mensen hebben liever natuurlijk een beetje afwisseling in hun muziek, maar willen wel graag hun eigen muziek luisteren. Hier zijn natuurlijk ook verschillende applicaties voor om je eigen afspeellijsten te kunnen maken en hier vervolgens naar te luisteren.

In de auto kun je helaas niet zomaar luisteren naar alles waar je zin in hebt. Er zijn natuurlijk wel auto’s die een kabel kunnen hebben om zo vervolgens muziek van je telefoon af te luisteren, maar zonder een wifi verbinding kun je niet genieten van alle verschillende radio stations die beschikbaar zijn op de wereld. Dit gaat er waarschijnlijk op de lange termijn ook wel komen, maar nu zul je het nog even moeten doen met de FM frequenties die beschikbaar zijn. Je kunt natuurlijk kun je ook gewoon muziek luisteren als je eenmaal thuis bent via internet. Met je tablet of met je smartphone kun je vaak ook gebruik maken van de websites die beschikbaar zijn online. Je hebt het allemaal zelf in de hand en er is voor iedereen wel wat leuks te vinden in radio land. Geniet alleen of met je familie naar je favoriete radio.

Meer info : bezoekt u de website