Locomo
Image default
Particuliere dienstverlening

Dit gepassioneerde bedrijf verleent optimaal onderhoud aan rieten daken

Heeft u een rieten dak op uw woning? Een rieten dak biedt diverse voordelen. Niet alleen is het een prachtige dakbedekking, maar riet is ook nog eens materiaal dat uitstekend isoleert. Het is niet voor niets dat diverse woningen over een rieten dak beschikken. Maar is het voor u ook bekend dat rieten daken erg veel onderhoud behoeven? Het kost een hoop werk om de prachtige, authentieke stijl van uw dak te behouden. Uiteraard wilt u dit het liefst niet zelf doen, daar er een hoop tijd in gaat zitten. Daarom schakelt u een specialist in, Rietdekkersbedrijf Verhagen bijvoorbeeld. Dit is een ervaren dakspecialist uit Sint-Oedenrode, provincie Noord-Brabant. Bij hen werken enkele deskundige en gepassioneerde werknemers die optimaal onderhoud aan rieten daken verzorgen. Zij komen dan ook graag bij u langs om u van optimale service te voorzien.

Diverse vormen van schade worden aangepakt

Daken krijgen door het jaar heen met diverse invloeden te maken. Rieten daken lijden dan ook aan uiteenlopende vormen van schade, waarbij vogelschade, stormschade en slijtage het meest voorkomen. Tevens is het ontstaan van mos en algen een mogelijk probleem als uw woning over een rieten dak beschikt. Rietdekkersbedrijf Verhagen lost gelukkig al deze vormen van schade op. Voordat zij onderhoud aan rieten daken uitvoeren, bekijken zij de daken eerst uitvoerig tijdens een dakinspectie. Zo weten hun dakexperts precies wat zij moeten doen aan uw dak. Vervolgens maken zij met u duidelijke afspraken over de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden en wanneer deze precies plaatsvinden. Dankzij deze heldere werkwijze weet u kortom direct waar u aan toe bent.

 

Deel uw wensen met de expert

Indien u graag onderhoud aan uw rieten daken wilt laten verzorgen, is Rietdekkersbedrijf Verhagen dé specialist die u zoekt. Of u hen op periodieke basis in wilt schakelen of enkel vanwege schade aan uw dak, hun deskundige medewerkers staan voor u klaar. Deel uw wensen met deze specialist uit Sint-Oedenrode, provincie Noord-Brabant, en u weet zeker dat u snel weer over een fraai dak beschikt dat nog lang meegaat.

https://rietdekkersbedrijfamjverhagen.nl/