Locomo
Image default
Particuliere dienstverlening

Online scheiden is kiezen voor gemak

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Natuurlijk maken de gevoelens en eventuele gebeurtenissen dit emotioneel niet makkelijk. Daarom kies je voor het afhandelen van de praktische zaken het best voor online scheiden. Als je kiest voor online scheiden, kies je namelijk voor een gemakkelijke manier van scheiden wat betreft de zaken die geregeld moeten worden. Echtscheidingswinkel staat voor jou en je (ex)partner klaar wanneer jullie hebben besloten om te gaan scheiden.

De grote voordelen van online scheiden

Natuurlijk is het gemak van online scheiden een groot voordeel dat je ervaart wanneer je voor deze manier van scheiden kiest. Dit is echter zeker niet het enige voordeel. Als je besluit om Echtscheidingswinkel in de arm te nemen voor het regelen van jullie scheiding, zijn jullie minder afhankelijk van derden. Denk hierbij aan mediators, advocaten en rechters. Je hebt namelijk slechts één aanspreekpunt en zult zien dat het ook mogelijk is om zonder hulp van anderen tot goede keuzes te komen.

Hoe online scheiden verloopt

Samen met je (ex)partner vul je de aanvraagformulieren in. Echtscheidingswinkel neemt hierna met jullie beiden contact op om alle gegevens en keuzes vast te leggen. Dit verloopt telefonisch of per post, afhankelijk van jullie eigen voorkeuren. Deze partij zorgt er vervolgens voor dat de afspraken goed op schrift komen, dat de alimentatieberekening wordt gemaakt en dat de advocaat alle benodigde stukken opstelt. De rechtbank wikkelt vervolgens de scheiding af en de scheiding wordt ingeschreven bij de gemeente. In slechts enkele weken is de scheiding dus rond.

Vraag om aanvullende informatie

Wil je graag meer weten over online scheiden met behulp van Echtscheidingswinkel? Maak dan gebruik van de contactgegevens op de website voor het aanvragen van extra informatie. Het is tevens mogelijk om via de website direct een echtscheiding aan te vragen. Hierna zal er spoedig contact met jullie opgenomen worden.

https://www.echtscheidingswinkel.nl/