Locomo
Image default
Energie

Een CV ketel vervangen en inruilen voor een intergas CV ketel

Als je in een verouderde woning woont kan het soms zijn dat de cv ketel al zo oud is dat deze toe is aan vervanging. Je kan de CV ketel vervangen door een anderen. Vaak heeft dit een positief effect op je energierekening. Oude cv ketels kunnen namelijk naarmate ze te oud zijn juist meer energie vreten dan wanneer je een nieuw cv ketel hebt. Is dit bij jou het probleem en wil je graag geholpen worden bij een nieuwe cv ketel? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij YDR Installatietechniek.

Welke CV ketel vervang je en met welke?

Ben je erachter dat jou cv ketel toe is aan vervanging? Heeft de cv ketel vaak storingen of merk je dat de power verdwenen is? Dan kan het hoogstwaarschijnlijk zo zijn dat je een te oude cv ketel hebt en je het beste meteen een nieuwe kan aanschaffen. Het kan inderdaad een grote uitgaven zijn, maar als je de oude cv ketel laat hangen kan dit uiteindelijk nog veel meer kosten. Een HR cv ketel haalt momenteel het rendement niet eens meer. Ga je de cv ketel vervangen? Kies dan voor een intergas cv-ketel.

Hoe kies ik de beste CV ketel?

Het kiezen van de juiste cv ketel heeft allemaal te maken met het verbruik van de energie. Wanneer je de cv ketel gaat vervangen is het vooral belangrijk dat je weet hoeveel energie je gebruikt en of dit in de toekomst ook nog zo blijft of dat het meer of minder word. Een cv ketel sterkte wordt ingedeeld van CW3 tot en met CW6 hoe hoger de klasse hoe sterker de cv ketel. Kom je er zelf niet helemaal uit? Dan kan je je altijd laten adviseren door YDR Installatietechniek. Je kan de cv ketel bestellen en ze zullen deze ook gelijk voor je installeren. Het installeren duurt meestal een middagje.