Locomo
Image default
Vakantie

Golfvakantie in Portugal

Een balletje slaan, voor mensen een gevoel van ontspanning. De sport is als hobby vooral geliefd onder zakenmensen en gepensioneerden. In Nederland zijn er genoeg mooie golfbanen te vinden, maar op den duur krijg je daar misschien ook wel een keer genoeg van. Waarom niet eens lekker naar het buitenland om een weekje te golven? In Zuid-Europa staat met name Portugal bekend om zijn vele en mooie golfcourses. Vanwege het aangename klimaat is vooral de Algarve geliefd onder golfliefhebbers. Maar ook in Lissabon zijn mooie banen te vinden, net als in het noorden van Portugal. Zelfs op Madeira en de Azoren kun je een golfvakantie houden.

Eén van beste golfbanen van Portugal en zelfs van Europa heet San Lorenzo en is te vinden in de buurt van Almancil in de Algarve. 18 magnifieke holes langs zee en glooiend landschap liggen op je wachten hier. Iets verderop, in Quinto do Lago, ligt ook een mooie golfbaan. Met name de uitzichten vanaf de golfbaan zijn schitterend. De laatste baan uit de Algarve die we willen noemen ligt bij het gezellige stadje Lagos. Midden in de natuur vindt je hier één van de verrassendste en afwisselende golfbanen die je ooit zult tegenkomen.

Golfvakanties zijn zo populair dat er speciale gespecialiseerde reisorganisaties voor zijn. Bij hun kun je hele pakketreizen kopen, waarbij alles zit inbegrepen. Van vlucht en transfer tot verblijf en eten. Plus de abonnenten voor de golfbanen natuurlijk. Je kunt ook zelf een vlucht of lastminute portugal boeken natuurlijk. Van daaruit kun je dan zelf bekijken waar je heen wilt. Meestal zijn er gewoon pasjes voor een dag golfen te koop bij de golfbanen zelf. Houd je dus van een balletje slaan en wil je weleens wat bijzondere golfcourses lopen? Boek dan gewoon een pakket golfvakantie of een last minute in portugal om verzekerd te zijn van een heerlijke tijd.

Meer info : bezoekt u de website