Locomo
Image default
Vakantie

Single reizen naar jouw favoriete vakantiebestemming

Als je single bent betekent dat niet dat je niet op reis kan gaan. One2gethertravel.nl maakt het mogelijk om op een leuke manier single te reizen naar jouw favoriete vakantiebestemming. Daar zal je andere singles ontmoeten van jouw leeftijd met dezelfde reisinteresses. Je komt in een groep van ongeveer 20 singles terecht, waarmee je gedurende je verblijf mee optrekt en allemaal leuke activiteiten en excursies ervaart. De hele reis word je begeleid door een reisgids.

Wat valt er allemaal te beleven als je single gaat reizen?

One2gethertravel.nl zorgt ervoor dat je genoeg beleefd tijdens het single reizen. Met ruime keuzes aan excursies en activiteiten hoef je je zeker niet te vervelen. Desondanks kan je nog steeds jouw eigen vakantieplannen. Heb je een dag geen zin om mee te gaan op excursie en wil je het liefst heel de dag op een bedje bij het zwembad liggen? Dat is geen probleem! Je kan in de avond gewoon weer aansluiten bij de groep. De reisorganisatie geeft je zelfs de keuze of je jouw kamer wilt delen of niet. Zodra je een kamer deelt, zal je worden ingedeeld met iemand van hetzelfde geslacht. Een gedeelde kamer beschikt dan ook over twee aparte bedden, zodat iedereen zijn eigen slaapplek heeft. Natuurlijk is dit geen vereiste en laat de reisorganisatie de keuze aan jou tijdens het boeken van je reis.

De medewerkers van de reisorganisatie helpen je graag

Wil je graag meer informatie over het single reizen? Neem vrijblijvend contact op met de medewerkers van One2gethertravel.nl. Ze staan je graag te woord en beantwoorden met liefde alle vragen die je hebt. Ze kunnen je zelfs helpen om de perfecte reis te vinden die aan al jouw wensen voldoet. Zo ga je optimaal genieten van de actieve singlereizen die beschikbaar bij de reisorganisatie. Je kan contact opnemen via de gegevens vermeldt op hun website.