Locomo
Image default
Vakantie

Reserveer voor een vakantie met uw kinderen een natuurhuisje

Gaat u graag in Nederland op vakantie en houdt u van natuur? Dan is een verblijf met kinderen in een natuurhuisje van ’t Vrielinck zeker een leuke vakantie voor u. In een van hun natuurhuisjes voelt u zich zeker thuis. De boerderijlodges zijn te boeken voor twee tot vier personen, met een tweepersoonsbed en een bedstee met een stapelbed voor twee personen. U slaapt tijdens uw verblijf eigenlijk in een oude boerderijstal, die opgeknapt is en omgebouwd tot vier natuurhuisjes. De oude mestkelder is ook helemaal verbouwd. In deze vroegere kelder is nu een stortdouche waar u luxe kunt douchen. Wilt u ook ontbijt bij uw verblijf in het natuurhuisje met kinderen bestellen? Dan vindt u uw eten de volgende ochtend in de voertroggen naast uw voordeur.

Een groepsvakantie boeken

Ook voor een vakantie met een groep vindt u bij ’t Vrielinck in Hezingen een geschikt vakantieverblijf. U kunt namelijk ook hun grote vakantiewoning huren. Dit huis heeft zeven slaapkamers, een luxe keuken met meerdere koelkasten en voldoende sanitair. U kunt er terecht met maximaal achttien personen. Als u besluit om met een groep met kinderen een natuurhuisje te boeken, is het van belang dat er ook voldoende te doen is tijdens uw verblijf. Zo is er een speeltuin aanwezig waarin de kinderen zich kunnen vermaken. Ook aan de volwassenen is gedacht. Zo zijn er diverse heerlijke ligstoelen én een sauna waar u volledig kunt ontspannen. Bovendien staat u vanuit uw vakantieverblijf binnen enkele minuten in het natuurgebied Het Springendal, waar u fijn kunt wandelen.

Geniet van de natuur in uw eigen huisje

Of u nu met uw gezin met kinderen een natuurhuisje boekt of met uw gehele familie wilt komen overnachten, in een van de vakantieappartementen in Hezingen, in Twente, heeft u zeker een fijne tijd. Boek uw verblijf zelf online of neem contact op voor meer informatie. Dit doet u aan de hand van de contactgegevens op de website.

 

https://www.vrielinck.nl/vakantieappartementen-twente