Locomo
Image default
Verbouwen

Investeer in uw aanbouw

U loopt waarschijnlijk al een tijdje rond met een geweldig idee in uw hoofd. Een uitbreiding van je huis door middel van een aanbouw. Een aanbouw maakt uw woning groter, ruimer, vrijer en weer als nieuw.

Nu bent u op zoek naar een partner die voor u een perfecte uitbouw kan maken. Dan bent u bij House of Lo aan het juiste adres. Het is onze passie om een aanbouw voor u vlekkeloos te laten verlopen. om het eindresultaat oogverblindend mooi te maken en zo uw woonplezier en comfort te vergroten. Ontdek onze aanpak, de voordelen en onze reeds gerealiseerde projecten. Wij kijken dan uit naar uw aanvraag.

Onze aanpak bij uw aanbouw

Wij bouwen al meer jarenlang uitbouwen en onze ervaring is ongeëvenaard. Wij zijn een kwaliteit bouwbedrijf met een persoonlijke aanpak, dus u kunt er zeker van zijn dat uw uitbreiding wordt gebouwd door mensen die geven om het werk dat ze doen en willen ervoor zorgen dat u precies krijgt wat u wilt.

Ons team van hoogopgeleide specialisten bestaat uit architecten, ingenieurs en projectmanagers die van begin tot eind nauw met u samenwerken aan elk aspect van uw uitbreidingsproject – van het eerste ontwerp tot de aanvraag van de bouwvergunning en het bouwbeheer tot en met de oplevering.

Wij werken met u samen om ervoor te zorgen dat uw aanbouw aan uw wensen voldoet. Ons doel is ervoor te zorgen dat het resultaat van de bouw van een aanbouw precies is wat u wilt.

Zet hier de eerste stap naar uw aanbouw

Wij kunnen u helpen bij elke stap van het proces naar uw gewenste aanbouw. Van het vinden van de beste oplossing voor uw ruimte, tot het begeleiden van het hele proces en ervoor zorgen dat u het beste resultaat krijgt. We zijn gepassioneerd over ons werk en houden van wat we doen! We zien uw aanvraag graag tegemoet via onze website.

https://houseoflo.nl/