Locomo
Image default
Bedrijven

Hulp bij aanvraag subsidie

Iedereen heeft thuis een cv-ketel. Wat je misschien niet weet is dat je geld kunt krijgen wanneer je deze vervangt. Die tegemoetkoming moet je dan zelf aanvragen. Wanneer je dit moet doen kun je het beste hulp vragen aan iemand die er verstand van heeft of even kijken op het internet. In het geval van de tweede optie staat er vaak een eenvoudig stappenplan online dat voor iedereen te begrijpen is. Meestal kun je zelfs binnen 1 á 2 minuten je gehele ISDE subsidie aanvragen. Door een slim systeem waarmee je eenvoudig persoonsgegevens kunt achterlaten is het aanvragen van deze en andere subsidies binnen een mum van tijd geregeld. Er zijn zelfs partijen waaraan je deze hele klus kunt uitbesteden.

 

Geld om je Cv-ketel te laten vervangen

Het is voor het overgrote deel van de Nederlandse huishoudens nog onbekend wat is een ISDE subsidie is. Een investeringssubsidie voor duurzame energie is een geldbedrag dat je krijgt van de (Nederlandse) overheid op het moment dat je een zonneboiler of warmtepomp aanschaft. Dit gaat zowel voor zakelijke als particuliere aanschaf. Deze subsidie is bedacht om mensen aan te sporen om een zonneboiler of warmtepomp te installeren. Ons land heeft namelijk als doel om over ongeveer 25 jaar geen gebruik meer te maken van aardgas. Dit is natuurlijk een mooi streven. Een subsidie als deze helpt hier natuurlijk wel bij. Hoeveel geld je precies krijgt om je ouwe cv-ketel te vervangen hangt volledig af van het vermogen van de nieuwe warmtepomp of zonneboiler. In dit geval kun je beter kiezen voor een vervangend apparaat met heel veel vermogen aangezien je dan ook meer geld terug krijgt. Een echte win-win situatie.

 

Tot 8.500 euro subsidie

Wanneer het om geld gaat zijn de meeste wel geïnteresseerd in wat ze terugkrijgen voor zo’n investering.  Er zijn veel verschillende websites te vinden die binnen een paar seconden voor jou kunnen berekenen of en hoeveel je terug krijgt. Je moet weten dat je voor een warmtepomp of zonneboiler tot maximaal 8.500 euro. Dit is bijna de helft van het bedrag wat je voor een cv-ketelvervanger betaald. Wil je meer weten kun je altijd even onderzoek doen.

 

https://simpelsubsidie.nl/subsidie-isde-aanvragen/