Locomo
Image default
Vakantie

Voor groepsaccommodatie huurt u deze prachtige hoeve in Gelderland

De Aalbertshoeve is dé groepsaccommodatie in Gelderland voor al uw partijen en evenementen. Dankzij het ruime landgoed en de vele voorzieningen is deze locatie uitstekend geschikt voor het vermaak van grote groepen. Er zijn drie accommodaties waarin u eventueel kunt overnachten met tot wel 86 personen! Daarnaast bevindt de hoeve zich midden in de adembenemende natuur, vlak bij het strand van Horst. Daardoor is er genoeg te doen, ook als u er langer dan een dag doorbrengt.

De drie accommodaties op deze locatie

Bij deze recreatiehoeve heeft u de keuze uit drie verschillende accommodaties. Ze beschikken alle drie over slaapzalen, douches en toiletten. Daarnaast kunt u bij alle drie de accommodaties gebruikmaken van de voorzieningen buiten, zoals een sportveld met doelen en een volleybalnet, een terras en enkele schommels en wippen. De eerste is locatie De Deel. Dit is de grootste, geschikt voor tot wel 86 personen. U vindt in deze locatie onder andere een tafeltennistafel, een tv en een beamer. Vervolgens is er ’t Schot. Die is geschikt voor 44 personen. Daar vindt u eveneens een tv en een beamer, maar ook een dartbord. Tot slot is er Kamphuus. Deze locatie voor 52 personen heeft geen beamer, maar wel een tv, een voetbalspel en een tafeltennistafel.

Oneindig veel mogelijkheden bij deze accommodatie

Of u nu een feest of een zomerkamp organiseert, deze groepsaccommodatie in Gelderland biedt genoeg mogelijkheden. Op de grasvelden is genoeg ruimte voor buitenactiviteiten. Daarnaast heeft u bij deze locatie extra opties om te huren, zoals een luchtkussen of een skelterbaan. Deze hoeve organiseert ook graag vermakelijke activiteiten voor u en uw gezelschap, zoals een kompastocht of klootschieten.

Informeer naar de mogelijkheden bij deze hoeve

Dankzij de vele voorzieningen en de prachtige ligging is deze groepsaccommodatie in Gelderland de ideale plaats om een grote groep te ontvangen. Kies voor de accommodatie voor 86, 44 of 52 personen of combineer ze met elkaar voor een geweldig verblijf. Heeft u interesse? Informeer dan naar de mogelijkheden bij deze locatie.

https://www.aalbertshoeve.nl/