Locomo
Image default
Bedrijven

Wat doet Werkcontact?

Werkcontact biedt een combinatie van jarenlange expertise in personeelsmanagement en individuele coaching en counseling, in het omgaan met de harde en zachte kanten van personeelsmanagement en mensen.

In analyse en aanpak stellen wij de mens centraal. We creëren de condities waarin de medewerkers optimaal functioneren. Er moet een beleid zijn, procedures en instrumenten, maar bovenal gevoel voor de aspecten die welbevinden vergroten. Dan ontstaat het commitment, dat de organisatie als collectief in staat stelt adequaat om te gaan met de omgeving en te reageren op veranderingen.

Wij zijn in staat om complexe thema’s te analyseren en te ordenen tot een overzichtelijk geheel, dat praktische handvatten biedt: voor het opzetten en inrichten van personeelsmanagement, personeelsbeleid, coaching van teams en individuen en counseling van managers en medewerkers.

Waarmee kan Werkcontact jou helpen?

– ondernemen vanuit je talenten

– slimmer werken

– keuzes als: voor jezelf beginnen of niet?

– opnieuw de koers bepalen, welke banen passen bij mij?

– persoonlijke ontwikkeling (o.a. opheffen van barrieres, balans werk en privé)

– het vinden van een nieuwe baan door middel van outplacement.

Veel mensen zitten met specifieke vragen en hebben behoefte aan echt maatwerk. Bij één op één coaching staan jouw vragen centraal en zijn bepalend de inhoud van de gesprekken.

Voorbeelden van onderwerpen zijn:

Wat vind ik nu echt leuk en hoe zou ik dit kunnen vertalen naar mij eigen loopbaan?

Wat zijn mijn kwaliteiten en hoe kan ik het maximale uit mezelf halen?

Wat zijn mijn valkuilen en hoe kan ik hier op een effectieve manier mee omgaan?

Ik zie op tegen verkoop en acquisitie hoe ga ik hiermee om?

Hoe krijg ik een betere balans tussen werk en privé?

Bij outplacement word je dus gecoacht bij het vinden van een nieuwe baan of bij het opstarten van een eigen bedrijf. Outplacement is meestal niet goedkoop, al lopen de prijzen wel behoorlijk uiteen. De kosten van outplacement worden vooral bepaald door de duur van het traject. Er zijn bureaus die 6 of 7 duizend Euro vragen voor een traject, maar met 3 of 4 duizend euro kom je vaak al een heel eind. Kijk voor meer informatie over outplacement ook eens op de website van Werkcontact.

 

https://www.werkcontact.nl

Gerelateerde artikelen

Maak een huwelijk extra feestelijk door Lichtletters voor een bruiloft te huren

De voordelen van zelfklevende etiketten

Philips lampen en verlichting