Locomo
Image default
Hobby en vrije tijd

Welke drankspellen neem jij mee op zuipvakantie?

Nu de zon er weer door komt is de zomervakantie van 2022 ook alweer in zicht. Wat wordt de feest bestemming van jouw en je vrienden dit jaar? Wordt het naar het Spaanse vakantie-eiland Mallorca? De Algarve van Albufeira? Of de Griekse trots van Chersonissos? Hoe dan ook, eer wordt natuurlijk elke avond stevig ingedronken en hoe kan je dat beter doen dan met een drankspel. Een drankspel moet wel makkelijk mee te nemen zijn in de koffer, dus bij deze de leukste drankspellen voor mee op vakantie.

 

Een drankspel moet makkelijk in de koffer passen

De eerste vereiste is natuurlijk dat het drankspel makkelijk mee te nemen is. Jouw koffer is natuurlijk al gevuld met vele party outfits dus moet een spelletje er wel nog ff bij gepropt worden. Een drankspel voor op vakantie moet dus handzaam zijn, vergeet de beerpong tafel maar snel dus. Een bordspel is vaak makkelijk mee te nemen op vakantie, dus denk bijvoorbeeld aan het mens erger je niet drankspel, een dobbelspel of een kaartspel.

 

Drankspellen voor meerdere personen

Drankspellen die jij meeneemt op je zuipvakantie zijn natuurlijk vaak bedoeld om met de hele groep te spelen voordat jullie uitgaan. Daarnaast wil je ook dat het geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Een drankspelletje voor op vakantie moet dus ook gespeeld kunnen worden met bier, wijn en sterke drank. Denk dan bijvoorbeeld aan het Panja Drankspel, een leuk met met vele leuke drank opdrachten erbij. Een spel met opdrachten maakt het ook onvoorspelbaar en zorgt het voor grappige momenten onderling. Hoe dan ook, neem altijd een pakje kaarten mee en een set dobbelstenen. Zo weet je zeker dat er tijdens jouw vakantie meerdere leuke spellen gespeeld kunnen worden. Omdat er zoveel drankspellen met kaarten zijn is de keuze enorm wanneer je een pakje kaarten meeneemt. Onze tip, geniet er van en probeer gewoon alles uit!