Locomo
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een beursstand huren doet u bij deze specialist

Neemt u binnenkort plaats op een beurs en heeft u hiervoor een stand nodig? U kan een beursstand huren bij Outstand. Zij ontwerpen en maken een stand die perfect aansluit bij uw wensen. Het is mogelijk om hier een standaard stand te huren, die u zelf kan aankleden, maar u kunt ook bij deze specialist terecht voor maatwerk. De beursstand die u bij deze specialist kunt huren, zorgt er zeker voor dat u professionaliteit uitstraalt naar de potentiële klanten die u tegenkomt op een beurs. U hoeft zich geen zorgen te maken over het ontwerp, zij beschikken namelijk over ervaren ontwerpers die weten wat wel en niet werkt op een beursstand. Daarnaast is ook de bouw van de stand geen punt, de standbouwers van Outstand zorgen ervoor dat uw stand op tijd en op een representatieve manier op de juiste beurs staat. Ze bieden dus een totaalservice aan, van ontwerp tot bouw.

De werkwijze van deze expert

Wanneer u een aanvraag doet om een beursstand te huren bij Outstand is het doel van het eerste gesprek duidelijk. Zij willen weten wat het doel is van uw aanwezigheid op de beurs en bespreken het gewenste uiterlijk. Tijdens de daaropvolgende sessie ontstaat een plattegrond waarbij alle ruimte van de stand wordt ingericht. De banners, balies en vitrines krijgen stuk voor stuk een plaats waarbij deze het meest tot recht komen. Daarnaast verwerken zij uw huisstijl en logo’s in al deze objecten. Op basis hiervan maken de ontwerpers een gratis en vrijblijvend design. U kunt nog feedback geven op dit design. Wanneer u akkoord gaat met het design, sturen zij deze en de bijpassende offerte naar u op. U weet dan op voorhand wat het huren van een beursstand bij Outstand moet kosten. Hierna begint het productieproces en bouwen de standbouwers de stand op.

Bespreek uw wensen met deze specialist

Wilt u weten wat de experts van Outstand voor u kunnen betekenen? Neem gerust een kijkje op hun website en doe inspiratie op tussen de voltooide projecten. Het is ook mogelijk om contact op te nemen. Ze helpen u graag om uw beursdeelname een succes te maken.

https://outstand.nl/