Locomo
Image default
Auto’s en Motoren

Kiezen voor een bedrijfswagen leasen

Voor veel ondernemers is mobiliteit van enorm groot belang. Wanneer je op klantenbezoek gaat of wanneer je pakketjes of andere goederen aflevert, wil je natuurlijk het liefst mogelijk in een fraaie wagen voor de dag komen. Een mooie, nieuwe auto is uiteraard een fikse investering. Mogelijk zul je een lening moeten afsluiten om een nieuw exemplaar aan te schaffen of zul je een flink deel van je eigen kapitaal moeten aanspreken om een gloednieuwe auto, uitgerust met de nieuwste technische snufjes, aan te kunnen schaffen. Daar komt ook nog bij kijken dat je allerlei verzekeringen, wegenbelasting en onderhoud moet bekostigen.

Alternatieve optie

De aanschaf van een nieuwe auto is dus erg prijzig. Er is echter een alternatieve optie en dat is de keuze voor leasen. Een bedrijfsauto leasen is voor erg veel ondernemers een aantrekkelijke optie. Je betaalt maandelijks een bepaald bedrag en daarvoor krijg je een zeer nieuw model auto. Een auto waarmee je indruk maakt op de klanten en die is uitgerust met moderne techniek en een modern interieur die veel comfort geven bij het autorijden. Dit is onontbeerlijk wanneer je voor je werk vaak in je auto zit.

Belangrijke punten

Een goede ondersteuning van je rug door kwalitatief goede autostoelen is dus een belangrijk punt wanneer je een bedrijfswagen hebt. Dit komt je gezondheid ten goede. Soms moet je beroepsmatig ook naar locaties die je niet kent en dan is een ingebouwd navigatiesysteem in de auto ook erg handig, zoals de meeste hedendaagse leaseauto’s hebben. Een leaseauto biedt ook veel financiële voordelen, want de verzekering, het onderhoud en de wegenbelasting zijn namelijk voor rekening van de leasemaatschappij. Dit betekent dus minder financiële rompslomp die veel van je kostbare tijd in beslag neemt. Een bedrijfswagen leasen kan dus de moeite waard zijn

Meer info : bezoekt u de website