Locomo
Image default
Onderwijs

Kunsteducatie professioneel uitbesteed

Workshops op school

Hoe ga jij dit jaar de kunsteducatie vormgeven voor je leerlingen? Ga je kijken wat mogelijk is met de leerkrachten die al in dienst zijn? Of wijk je uit naar een lokaal cultureel centrum? Of pak je het dit jaar eens anders aan en ga je aan de slag met een professionele samenwerkingspartner die je het hele jaar zou kunnen voorzien van prachtige workshops basisschool? Wat ons betreft is deze laatste optie het beste! Grote Broer en Kleinkunstig helpen jou met het organiseren van een mooi programma en ontzorgt hierbij het personeel van de school. Bel eens met de contactpersoon van jouw regio en bespreek geheel vrijblijvend wat allemaal mogelijk is. Wij staan altijd open voor een gesprek en denken daarnaast graag mee.

Wij ontzorgen jullie

Moe van 100 contactpersonen? Die ene mevrouw voor de muziekles en die andere ludieke actie rondom het circus? Dan ook nog de externe gymdocent en als extra activiteit huren jullie een docent beeldende vorming in. Zowel op basisscholen en middelbare scholen raken docenten vaak overstroomd door contactgegevens en mensen waarmee ze van alles moeten regelen. Wij helpen je graag om dit efficiënt op te lossen. Wij zijn jouw contactpersoon en verder regelen wij alles achter de schermen voor een mooie dag rondom kunsteducatie. De lijntjes tussen de contactpersonen van de scholen en de workshopdocenten zijn kort, dus in overleg kan er altijd snel geschakeld worden. Zo zorgen we voor een fantastische dag bij jullie op school!

Groot cultureel aanbod

Bang dat wij niet dat ene programma kunnen bieden waar jullie naar opzoek zijn? Dat lijkt ons stug! We werken samen met meer dan 250 freelance kunstprofessionals die van alle markten thuis zijn. Of het nu om dans, muziek of beeldende kunst gaat: wij hebben het in huis! Daarnaast maken we ook graag workshops op maat, of stappen we uit de kunstvorm an sich en trekken we het breder en maatschappelijker zoals de workshop prachtige cultureel zelfportret. Daag je leerlingen uit en ontzorg je personeel: organiseer je kunsteducatie samen met Kleinkunstig en Grote Broer!

https://www.kleinkunstig.nl