Locomo
Image default
Groothandel

Maaltijden op temperatuur bezorgen in een thermobox voor de horeca

In een thermobox voor de horeca bezorgt u iedere maaltijd op de juiste temperatuur; of dat nu een pizza, een salade of een ijstaart is. Een thermobox is gemaakt van zeer isolerend materiaal. De temperatuur blijft daarbinnen dan ook constant. Thermboxen voor de horeca worden veel gebruikt door restaurants en cateraars, maar ook door zorginstellingen en ziekenhuizen. Ze zijn geschikt voor warme, koude en diepvriesmaaltijden.

Een thermobox voor de horeca is handig

Als u een diner op locatie gaat verzorgen, wordt niet alles tegelijk uitgeserveerd. Toch is het mogelijk om alle gerechten vooraf klaar te maken. U bewaart ze vervolgens gewoon in een thermobox voor de horeca tot het tijd is om ze op tafel te zetten. Thermoboxen voor de horeca zijn dan ook ideaal op locaties waar geen keuken beschikbaar is. Of als u te weinig tijd heeft om alle gerechten ter plekke klaar te maken. Dankzij een warmhoudbox zet u uw gasten een culinair hoogstandje voor dat perfect op temperatuur is.

Voordelen van een warmhoudbox

Een warmhoudbox heeft belangrijke voordelen. Naast de isolerende werking, is de box ook nog eens handig in gebruik. Thermoboxen zijn gemakkelijk te stapelen op een verrijdbaar onderstel. Zo vervoert u ze snel en veilig van de ene naar de andere locatie. Bovendien zijn de boxen gemakkelijk te tillen door de ergonomische handgrepen aan de zijkant. Het deksel van een thermobox voor de horeca sluit perfect en is daarna ook weer eenvoudig te openen.

Thermoboxen voor de horeca online bestellen

Bent u op zoek naar een thermobox voor de horeca? Lagro Waalwijk B.V. heeft veel verschillende soorten en maten warmhoudboxen in hun assortiment. Het is zelfs mogelijk om uw thermobox voor de horeca door dit bedrijf op maat te laten maken. Alle thermoboxen zijn geschikt voor gastronorm bakken. Dat is handig als u een compleet buffet wilt klaarzetten. U bestelt uw thermoboxen voor de horeca gemakkelijk online.

https://www.lagrowaalwijk.nl/