Locomo
Image default
Vakantie

Verrijk uw cultuur vanuit een vakantiehuisje

Vakantiepark ’t Eekhoornnest ligt dicht bij de Utrechtse Heuvelrug met fijne vakantiehuisjes voor de echte natuurliefhebber. De prachtige binnenstad van Amersfoort ligt vlak bij, waardoor u de cultuur van deze stad op kunt snuiven. Reserveer snel een vakantiehuisje en verrijk uzelf met de mooie Nederlandse cultuur én natuur.

Een vakantiehuisje vlak bij de mooie binnenstad van Amersfoort

Zodra u in ons park bent en gesetteld bent in uw vakantiehuisje, ligt op wandelafstand een authentieke kaasboerderij en museumboerderij “het Gagelgat” waar u boerengolf kunt spelen. Deze kaasboerderij is een echt familiebedrijf waarbij het hele proces van koe tot kaas wordt laten zien, hier kunt u enorm veel van leren en is een super leuk uitje voor u en uw gezin. In de directe omgeving van het vakantiepark bevinden zich een aantal mooie en historierijke kastelen zoals Kasteel Groeneveld, Kasteel De Hooge Vuursche en, dan wel geen kasteel maar zeker historisch, Het Paleis Soestdijk. Ook is het leuk om een bezoekje aan Kasteel Groeneveld te combineren met een wandeling naar Hoeve Ravestein, een monumentale boerderijwinkel met heerlijke lokale producten. En bent u al eens in Kasteel De Haar geweest? Dit middeleeuwse kasteel is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland! Dus reserveer snel een vakantiehuisje in het park en ontdek het zelf.

Reserveer een fijn vakantiehuisje in de natuur

Reserveer een vakantiehuisje in de ideale omgeving voor zowel de natuurliefhebber als de cultuurliefhebber. Zowel een groot bos van de Utrechtse Heuvelrug als de duinen en heide bevinden zich in de buurt. In het noorden ligt daarnaast de uitgestrekte Eemdal vallei en ten oosten ligt na 3500 meter Amersfoort. Aan de westzijde vindt u daarnaast na 1800 meter Soest. Kijk snel of er nog een plekje voor u is in een vakantiehuisje. Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met dit vakantiepark.

https://www.eekhoornnest.nl/

Gerelateerde artikelen

Ibiza een eiland vol verrassingen

Curacao ontdekken vanuit een tweede thuis

Golfvakantie in Portugal