Locomo
Image default
Hobby en vrije tijd

Woon de creatieve workshop van deze professionals bij

Heb je er altijd van gedroomd om je eigen producten in vilt of leer te maken? Volg dan eens een leuke creatieve workshop van De Blije Naald, in Enschede. Je kunt dit uitje bovendien gemakkelijk combineren met een gezellig terrasje, een lekker hapje te eten of te gaan winkelen. De winkel van deze ervaren experten ligt namelijk aan de rand van de binnenstad en is zo gemakkelijk bereikbaar en ligt in de buurt van het bruisende centrum!

Organiseer een creatieve workshop als bedrijfsuitje

Deze professionele winkel organiseert niet enkel een creatieve workshop voor particulieren, ook als bedrijf kun je gemakkelijk een beroep op hun diensten doen. Zo leveren ze ware workshoppakketten aan die op maat van jouw bedrijf gemaakt zijn en alle materialen en producten bevatten die jij nodig hebt. Heb je deze materialen en producten, zoals koeienhuid, vilt of leer, al in je bezit? Dan kunnen deze ervaren vakmensen andere zaken voor u betekenen en betaalt u niet via een offerte maar door middel van een jaarlijkse betaling. Je ziet het maar, voor ieder is er wel wat wils! Naast de organisatie van een creatieve workshop kan deze originele winkel nog veel meer voor jouw bedrijf kan doen. Zo bezitten ze over een hydraulische zwenkarm stansmachine met een stansoppervlakte van 60×40 cm en een drukkracht van 15 ton, verschillende industriële naaimachines en een riemsnijmachine. Je kunt steeds contact met de professionals opnemen om de vele mogelijkheden te bespreken!

Contacteer deze experten voor de opties

Ben je geprikkeld door de vele mogelijkheden die deze experten uit Enschede aanbieden? Aarzel dan absoluut niet om contact met hen op te nemen. ze leren je op een geduldige en ervaren manier om je eigen producten in verschillende materialen te maken. Je kunt de contactgegevens eenvoudig terugvinden op de website van deze uiterst ervaren professionals.

Gerelateerde artikelen

Top 5 echte hobby’s voor mannen!

Snelle levering van de 3d pen

Een tipi op maat bestellen bij een expert in verhuur