Locomo
Image default
Bedrijven

Een goede bedrijfsruimte te huur in Zevenaar

Bent u op zoek naar een goede bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar? Dan wilt u natuurlijk wel dat deze voldoet aan al uw wensen en eisen. Precies om die reden gaat u naar OC de Pelikaan. Zij zijn gevestigd op het industrieterrein Zuidspoor, nabij Arnhem, recht tegenover station Zevenaar. Dit is ideaal op het moment dat u met de trein naar uw werk reist. Hierbij heeft het bedrijfsverzamelgebouw ruime parkeergelegenheid voor u én voor uw gasten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over of er wel voldoende parkeergelegenheid is. Iedereen die met de auto komt kan zijn of haar auto veilig parkeren.

Geniet van alle faciliteiten die er beschikbaar is

De bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar is voorzien van werkelijk alle faciliteiten die u maar nodig heeft. Op deze manier wordt u als ondernemer zo min mogelijk beperkt in uw dagelijkse werkzaamheden. Daarom zijn bij OC de Pelikaan alle faciliteiten aanwezig die u zich maar kunt wensen. Denkt u hierbij aan de nodige elektra maar ook aan een lift, snel internet en een airco. Bij deze bedrijfsruimte heeft u het allemaal. In de vergaderruimte kunt u tevens gebruikmaken van een beamer en een kopieermachine. Dit zit allemaal inbegrepen in de prijs!

Kom meer te weten over de bedrijfsruimte in Zevenaar

Wilt u meer weten over de bedrijfsruimte van OC de Pelikaan die te huur staat in Zevenaar? Neem dan gerust eens contact op met een van de deskundige medewerkers van dit bedrijf. Zij staan graag voor u klaar om u meer informatie te geven en eventuele vragen te beantwoorden. Bijvoorbeeld wanneer u bepaalde voorkeuren heeft voor een opstelling in de vergaderruimte of wilt weten of lunch inbegrepen kan zijn. U bekijkt de contactgegevens op de website. Hier kunt u tevens wat meer lezen over wat er allemaal mogelijk is.

https://www.ocdepelikaan.nl/