Locomo
Image default
Groothandel

Emmer met deksel

De vereniging zet zich binnenkort al 20 jaar in voor het wel en wee van de ezels in Nederland en daarom wil het bestuur iets aan de vrijwilligers geven. Zoveel mogelijk van het geld dat wordt ingezameld door middel van collectes en fundraising wordt besteed aan de huisvesting en de verzorging van de dieren. De cadeautjes aan de medewerkers mogen daarom niet meer dan een paar euro kosten.

 

Van alles wat in de emmer met deksel

Om er nog wat meer aandacht aan te geven proberen de lieve dierenvrienden de plaatselijke krant zover te krijgen dat er een stukje over de vereniging wordt geschreven. Op die manier hoopt het bestuur ook meer geld binnen te krijgen met het vermelden van het bankrekeningnummer van de vereniging in het artikel. Een van de leden opperde om het logo en het bankrekeningnummer op de emmers te laten drukken, wat natuurlijk een fantastisch idee is om nog meer geld in te zamelen voor de oude en zieke ezels. Bij grotere bestellingen bij verpakkingswebwinkel.nl kunnen de emmers met deksel ook bedrukt worden met de door jou gewenste tekst.

 

Voor iedere zaak een emmer met deksel

Niet alleen goede doelen maar ook jij met je installatiebedrijf kunt gebruik maken van de handige emmers met deksel. Een ander voordeel bij verpakkingswebwinkel.nl is dat je er ook één kunt bestellen! 25 Stuks of 100 stuks hoeft echt niet. De aardige mensen bij verpakkingswebwinkel zijn net zo blij met jou als klant die er maar 1 of 2 nodig heeft. Koop een grote emmer met deksel 20 liter om al de speelgoedauto’s van je zoontje in te bewaren. Je kunt de emmer ook nog afsluiten met een handige sluitclip. Emmer met deksel