Locomo
Image default
Groothandel

Koop een nieuwe fiets of laat uw fiets repareren bij deze fietsenwinkel nabij Breda

Is fietsen uw hobby en houdt u ervan om uren rond te rijden op uw racefiets of mountainbike? Of fietst u bijvoorbeeld elke dag naar uw werk? Dan kan het wel eens voorkomen dat uw fiets gerepareerd moet worden of dat u zelfs een hele nieuwe fiets wilt kopen. Ga in dat geval naar dé fietsenwinkel in de buurt van Breda, van Boxel Tweewielers. Deze fietsspecialist is gevestigd in Galder en verkoopt zowel nieuwe als tweedehands fietsen. Daarnaast hebben ze een ruime werkplaats waar hun professionals dagelijks reparaties en onderhoud uitvoeren aan diverse fietsen. Ook hebben ze een haal- en brengservice. Dit houdt in dat ze uw fiets bij u thuis op komen halen. Vervolgens repareren ze de fiets en brengen ze hem weer terug. U profiteert van uitstekende service en fietsen van hoogwaardige kwaliteit, en dat allemaal tegen scherpe prijzen. Wat wilt u nog meer?

Naar wat voor soort fiets bent u op zoek?

Het aanbod van deze fietsenwinkel in de buurt van Breda is erg uitgebreid en divers. Wilt u bijvoorbeeld een reguliere fiets om eens in de zoveel tijd een rondje te maken of even boodschappen te doen? Bekijk dan het aanbod aan stadfietsen. Wanneer u een fanatieke fietser bent, kijk dan eens naar de racefietsen en mountainbikes die ze aanbieden. Wanneer u het wat rustiger aan wilt doen, dan zijn e-bikes de perfecte oplossing. Wat uw wensen ook zijn, de kans is groot dat u de perfecte fiets vindt bij van Boxel Tweewielers in Galder.

Ook accessoires en fietskleding

Naast fietsen bieden ze bij deze specialist ook diverse accessoires, onderdelen en fietskleding aan. Denk hierbij aan fietsbellen, sloten, pompen en kinderzitjes. Ook fietskarren en fietsendragers behoren tot het assortiment. Voor de sportfietsers hebben ze ook kleding en toebehoren, waaronder brillen, helmen, schoenen, regenkleding en petten.

Bekijk het aanbod online of ga langs

Ben je benieuwd geworden naar het aanbod van deze fietsenwinkel in de buurt van Breda? Bekijk dan hun assortiment direct online of ga langs bij deze specialist in Galder. Hier geven ze u meer informatie en deskundig advies.

Gerelateerde artikelen

Koop hier gegarandeerd de juiste groefkogellager voor uw toepassing

Gereedschap van uitstekende kwaliteit in deze ijzerwaren winkel

Emmers met deksel (1 liter)