Locomo
Image default
Adverteren

Passend agrarisch advies

Boer zijn zit in je bloed. U herkent dit misschien wel. Boer ben je van generatie op generatie. Vroeger deed een boer alles met de hand, er werd bijvoorbeeld met de hand gemelkt. Tegenwoordig zijn er vele nieuwe technieken die het werk van een boer vele malen makkelijker maken.

Misschien bent u wel een boer die tot nu toe nog geen gebruik heeft gemaakt van deze technieken. U heeft verstand van boer zijn, maar u heeft (nog) geen verstand van deze hele nieuwe vorm van boer zijn. U ziet er daarom misschien wel tegenop om nieuwe technieken toe te passen in uw stal. Deze nieuwe technieken zijn niet alleen makkelijker voor u, maar werken tevens enorm positief op uw dieren. Deze nieuwe technieken is namelijk het resultaat van vele onderzoeken en ervaringen vanuit de branche. Zo zijn er nieuwe stallen ontworpen waarbij de dieren kunnen genieten van veel buitenlicht en veel ruimte. Daarnaast zijn er automatische schoonmaakmachines ontworpen die u veel werk uit handen neemt. Ook is er een automatische schuurborstel voor bijvoorbeeld koeien waaraan ze zich kunnen schuren, bevorderlijk voor hun humeur en vacht.

Al deze nieuwe technieken vormen samen een nieuw soort stalinrichting. Een inrichting met veel licht en ruimte. Al deze dingen bevorderen uiteindelijk de hoeveelheid melk die uw koe zal produceren.

Nu is het begrijpelijk dat u niet precies weet wat u moet aanschaffen voor uw bedrijf omdat al deze technieken nieuw voor u zijn. Gelukkig zijn er bedrijven die u hierbij willen helpen. Zij geven Agrarisch advies en begeleiden u volledig in het proces naar een vernieuwde inrichting van uw stal. Deze bedrijven geven u advies over de inrichting van uw stal, maar ook over energiebesparing voor uw bedrijf. Deze bedrijven werken onafhankelijk en innovatief en weten alles over de perfecte stal voor uw dieren.

Meer info : bezoekt u de website