Locomo
Image default
Vakantie

Bij deze specialist kunt je een onvergetelijke vakantie boeken als alleenstaande ouders

Het organiseren van een vakantie is als alleenstaande ouder niet altijd even eenvoudig. Je wilt ervoor zorgen dat jouw kinderen een onvergetelijke tijd beleven, maar wilt zelf ook kunnen genieten en activiteiten met je kind(eren) ondernemen. Wanneer het jou zelf niet lukt om de ideale vakantie te vinden, kun je terecht bij een specialist als One2gethertravel. Deze reisorganisatie heeft veel ervaring met het organiseren van unieke vakanties voor alleenstaande ouders naar mooie bestemmingen. Zij kennen de behoeften en voorkeuren van deze doelgroep en zorgen dan ook voor een volledige onbezorgde vakantie waarbij je als alleenstaande ouder samen met je kind(eren) geniet van een mooie vakantie waarbij je herinnerringen voor het leven maakt.

Samen genieten van een onvergetelijke ervaring

Door als alleenstaande ouder een vakantie te boeken bij deze specialist, geniet je ongedwongen van een zorgeloze vakantie. Jouw kind of kinderen kunnen met de andere kinderen spelen en jij geniet van goed gezelschap van de andere alleenstaande ouders. Alles vindt plaats in een gezellige en vriendschappelijke sfeer waarbij jij zelf bepaalt hoe jullie dag eruitziet. Doe samen met je kind(eren) mee aan leuke activiteiten en excursies en geniet van al het moois dat de vakantie te bieden heeft. Tijdens de vakantie reis je altijd met alleenstaande ouders die in dezelfde levensfase zitten en soortgelijke reisinteresses hebben. Hierdoor heb je altijd mensen om je heen voor een goed gesprek en een gezellige borrel.

Boek een heerlijke vakantie bij deze specialist

Ben je geen alleenstaande ouder, maar wil je graag als single mee op een van de groepsreizen bij deze specialist? Ook voor singles organiseren ze verschillende toffe reizen naar diverse bestemmingen. Als single zoek je tijdens hun groepsreizen de gezelligheid van de groep op wanneer jij dat wilt, maar heb je ook de mogelijkheid om jezelf even terug te trekken als je dat prettig vindt. Je hebt als single de keuze uit verschillende groepsreizen naar unieke bestemmingen, waarbij je samen met de andere singles unieke momenten meemaakt.