Locomo
Image default
Vakantie

Glamping met zwembad

All-in resorts waren een tijdje leuk, maar we kennen allemaal de video’s van vakantiegangers die ’s ochtends staan te dringen bij de toegang van het zwembad om maar snel een bedje te reserveren. En ook zo’n buffet lijkt leuk, totdat je in de praktijk ziet dat veel mensen zoveel opscheppen dat je moet racen om nog iets op je bordje te krijgen.

Campings, het hele andere uiterste van het spectrum, zijn vooral voor de die-hards. Gedoe met tenten, bij regen lekt het aan alle kanten. Je moet je behelpen met kant en klaar maaltijden die je op één pitje kunt opwarmen en je slaapt ook nog eens beroerd.

B&B’s zijn leuk, maar vooral voor korter verblijf.

Maar als je voor je vakantie een tijdje er tussenuit wilt, wat moet je dan? Dan ga je glamperen. Glamping is glamorous camping. Omdat je verblijft in een luxe tent, heb je de perfecte combinatie van alle kampeervormen: je verblijft in een luxe tent of lodge. Hierdoor geniet je perfect van het buitenleven en ga je mee in het natuurlijke dagritme. Maar omdat je tent volledig is ingericht, met echte bedden, een keukentje en meer, voelt het als een knus hotelletje. Glamping is dé vakantiesensatie van nu. En dat is terecht.

Maar natuurlijk kun je niet zomaar overal gaan glampen. Een luxe safaritent midden in een weiland langs de A2 is nu niet bepaald een fijne vakantieplek. Daarom kijken we op glampings.com naar de plek waar de accommodatie staat. Bij ons alleen luxe kampeeraccommodaties op de beste Europese glampings. Bij het zoeken kun je natuurlijk filteren op faciliteiten. Zoals het zwembad. Want laten we wel zijn, een vakantie zonder zwembad… dát is geen vakantie. Er zijn glampings met zwembad (of zwemparadijs) in Nederland en in alle belangrijke Europese vakantielanden. Trouwens, ook in de minder bekende vakantielanden zijn glampings te vinden waar je heerlijk aan de rand van het zwembad tot rust kunt komen.

Dus, wil jij een fijne vakantie, in alle weelde, mét zwembad? Bezoek dan onze site en blader door ons (uitgestrekte) overzicht aan glampings met zwembad.

https://www.glampings.com/